EFFEKTIV OG BEHAGELIG MALKNING

Gemini powered by SAC er designet til at gøre dit daglige arbejde så effektivt og behageligt som muligt, med fokus på både koen, mælken og malkeren. Det sætter dig i stand til at malke godt, hurtigt og fuldautomatisk, så dine køer kan yde bedst muligt. Du styrer din egen tid og behøver ikke bekymre dig om “tilgængeligt” personale. Dette giver dig mere tid til at organisere arbejde og privatliv, som du ønsker det.

MANGE ÅRS ERFARING

Malkerobotten er udviklet på baggrund af mange års erfaring. Innovative funktioner såsom malkning mellem bagbenene (som giver de meget rolige køer) og både bedre og hurtigere forbindelse til køerne vha. 3D-kameraer giver mindre stress for koen. Vi ved, hvor vigtige dine køer og din egen komfort er, og derfor arbejder vi dagligt på at levere dig den bedst mulige løsning.

1 Comment
  1. It’s very interesting! If you need help, look here: ARA Agency

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Log in with your credentials

Forgot your details?