GEMINI Automatiske malkesystemer

EFFEKTIV OG BEHAGELIG MALKNING

Gemini powered by SAC er designet til at gøre dit daglige arbejde så effektivt og behageligt som muligt, med fokus på både koen, mælken og malkeren. Det sætter dig i stand til at malke godt, hurtigt og fuldautomatisk, så dine køer kan yde bedst muligt. Du styrer din egen tid og behøver ikke bekymre dig om “tilgængeligt” personale. Dette giver dig mere tid til at organisere arbejde og privatliv, som du ønsker det.

MANGE ÅRS ERFARING

Malkerobotten er udviklet på baggrund af mange års erfaring. Innovative funktioner såsom malkning mellem bagbenene (som giver de meget rolige køer) og både bedre og hurtigere forbindelse til køerne vha. 3D-kameraer giver mindre stress for koen. Vi ved, hvor vigtige dine køer og din egen komfort er, og derfor arbejder vi dagligt på at levere dig den bedst mulige løsning.

MALKNING MELLEM BAGBENENE
Fastgørelsen sker mellem bagbenene som i en malkestald, hvor køerne står side om  side. Koen er afslappet og godt tilpas, og har ingen visuel distraktion fra den bevægelige robotarm. Dermed kan koen malkes godt og helt uden forstyrrelse af dens normale rutine.

OPTIMAL YVERFORBEREDELSE
Hver patte er individuelt forberedt til malkning i en speciel pattekop før malkning. Denne proces fokuserer på optimal rengøring af patterne, pattestimulering, formalkning og maksimal oxytocinproduktion for den bedste mælkefrigivelse. Når forberedelsen er færdig, sættes malkekopperne på, og malkningen starter med det samme. Hele forberedelsesprocessen tager 60-90 sekunder, for at sikre god oxytocinfrigivelse og mælkenedlægning.

UHINDRET UDSIGT OG KONTAKT MED FLOK
Takket være malkerobottens åbne design har koen et uhindret udsyn, hvilket giver hende følelsen af, at hun stadig er sammen med flokken. Denne oplevelse er endnu forstærket yderligere i et  dobbeltbokssystem, hvor køer står frit, men stadig er ved siden af hinanden.

INDIVIDUEL KVARTALSMÅLING
Mælken fra hver enkelt patte screenes og analyseres, og dataene er direkte tilgængelige på mælkeproducentens mobile enheder, hvilket giver nyttig indsigt i mælkekvalitet og koens sundhed. Det giver mulighed for bedre opfølgning og optimering af den samlede kostyring.

SIKKER OG BEKVEM
Fordi vi malker mellem bagbenene, kan du på sikker og bekvem vis manuelt fastgøre eller håndtere køerne i ekstraordinære situationer, skulle det blive nødvendigt. Det robuste system i rustfrit stål minimerer i kombination med malkning mellem bagbenene koens evne til at sparke mod dig eller maskindelene.

FLEKSIBELT OG SMART UDVALG
Udvælgelsessystemet giver næsten uendelige muligheder for manuel udvælgelse og udvælgelse baseret på kodata. Du etablere adskillige udvælgelsesporte og forskellige datakriterier såsom tid, kalender, opmærksomhed, generel koinformation osv.

VOKS I TAKT MED DIN BESÆTNING
SAC tilbyder en løsning til enhver type bedrift og styring, uanset besætningsstørrelse. Landmænd med udvidelsesplaner kan nemt kombinere enkelt- og dobbeltboksløsninger i samme stald, og dermed skabe tilpassede løsninger til deres individuelle bedriftsbehov – både nu og i fremtiden.

INTEGRERET TEKNIKRUM
Malkerobottens betjeningsområde er helt lukket af og er forsynet med et overtryksventilationssystem. Alle komponenter er let tilgængelige i den overskuelige og rummelige indretning af det teknikområde. Systemet er hygiejnisk, avanceret og kan nemt tilgås og fjernstyres af dig eller serviceteknikere ved hjælp af en computer, smartphone og/eller tablet. Da malkerobotten optager meget lidt plads i stalden med dens minimerede fodaftryk og unikke placering af teknikområdet, vil adgangsstierne for mælkeproducent og køer ikke krydse hinanden. Dette forbedrer yderligere køernes gennemstrømning.

PLUG & PLAY
Malkerobotterne installeres hurtigt og nemt. Det er kun nødvendigt at foretage få bygningsændringer, og det er ikke nødvendigt at bygge et komplet robotrum. Malkerobotterne kan placeres i både en eksisterende og en ny situation, så de passer ind i en ideel vandrerute for køerne. Det eneste du skal bruge er mælkerør, el, luftrør, vand og internetforbindelse. Hvert system testes grundigt, inden det forlader fabrikken, hvilket sikrer, at det på kort tid vil være fuldt funktionsdygtigt.

KOMFORTABEL

KOMPLET

HURTIG

Robotteknologi | GEMINI

DUALFIT: FANG TO PATTEKOPPER PÅ EN GANG

Malkerobotterne er udstyret med en unik funktion til dobbelt fastgørelse: Et intelligent designet mekanisk hoved, der tillader robotarmen at hente to pattekopper på én gang, hvilket resulterer i effektiv armbevægelse.Ved at reducere armbevægelsen øger denne dobbeltgriber gennemstrømningen af køer, hvilket maksimerer boksens ydeevne.

AVANCERET SAC-INTERFACE

Geminis softwareteknologi er ekstremt brugervenlig. Et væld af informationer og funktioner er tilgængelige for dig, så du kan træffe beslutninger om besætningsforvaltning. Det giver dig mulighed for meget nemt og effektivt at fejlfinde problemer.

Du har flere måder at tilgå og administrere information på: smartphone, tablet, stationær computer samt ved selve robotten via en multifunktionel berøringsskærm. Al den information du skal bruge, kan tilgås via denne store, robuste berøringsskærm, som er installeret på robotten. Både pc’en og berøringsskærmen er udstyret med kraftige processorer til at automatisere funktioner og give adgang til nøgledata.

FLYVETIDSKAMERA

Med kameraets flyvetidsteknologi kan den nøjagtige patteposition bestemmes. Takket være denne avancerede teknologi opnår vores malkerobotter de bedste tilslutningsresultater. Der udføres en 3D-analyse af patterne, hvilket gør placeringen endnu mere nøjagtig. Det vandtætte 3D-kamera i rustfrit stål har en flad front for nem rengøring.

PATTELÆRINGSSKÆRM

Pattelæringsskærmen viser et billede af yveret på skærmen. Operatøren behøver ganske enkelt at trykke på patteenderne på billedet for at ‘lære’ kameraet, hvor koens patter er. Dette er en løsning til køer, der har svær patteplacering. Robotten vil så huske patternes placering, når koen kommer tilbage i kassen, hvilket gør fastgørelsen langt mere effektiv.

KAN OPGRADERES VIA UDSTYR OG SOFTWARE

Gemini er drevet af SAC, hvilket nemt kan opgraderes med både udstyr og software. Da der er en eksponentiel teknologisk udvikling inden for robotmalkning, kan du som fremsynet mælkeproducent nemt opdatere med de seneste innovationer til din robot. Dette er ikke standard for branchen, men det er vores virksomhedsfilosofi og en væsentlig fordel ved din robot.

BRUGERVENLIG, LET AT BETJENE AF ENHVER

SAC’s malkerobot er nem at betjene. Da det er brugervenligt, kan du nemt overdrage ledelsen til en anden uddannet operatør, hvilket sparer dig selv for en masse tid. Har du brug for ekstra tid til at fokusere på noget andet? Kunne du tænke dig at tilbringe tid med din familie eller nyde en afslappende ferie? Bare rolig, når du har brug for tid til andre ting, så kan næsten alle oplæres til at betjene robotten korrekt og overtage arbejdet, når det er nødvendigt.

SUNDHEDSSPORING OG GPS-LOKALISERING I REALTID

Med SAC Unitrack har du en værdifuld enhed til at lokalisere og overvåge dine køer i realtid. Varme, drøvtygning spisetid og aktivitet måles 24 timer i døgnet. Kopositionering sporer og viser nøjagtigt den aktuelle position for en enkelt eller flere køer på din staldplan med et enkelt klik på din pc, tablet eller smartphone. Sammen med HerdMetrix™-telefonappen er dataene tilgængelige overalt, så du har en konstant strøm af information. Skræddersyet til dig for at hjælpe med varmedetektion, sundhedssporing og præstationstendenser for besætningen.

Kontakt

Log in with your credentials

Forgot your details?